Quick Links:
Navigation
Forside
Foreningen
Medlemmer
Bestyrelsen
Vedtægter
Dagsorden/Referater
Fotoalbum
Videoer
Smagsnoter
Foreningens vinkort
Kontakt vinforeningen
Links
Artikler
Downloads
Søg
Referat d. 16.07.2016
Vin & Reklame sponsor
Skagenferien.dk
Tøjsponsor
Kim Crawford Pinot Noir 2006

Kim Crawford Pinot Noir 2006
Syn (farve og klarhed) Winnie: Rød og klar.
Erik: Rød og klar.
Jette: Rød og klar.
Kurt: Flot rød
Annette: Rød og klar
Reno: Rød og klar
Duft: (Bouquet, næse) Winnie: Neutral.
Erik: Neutral
Jette: Neutral
Kurt: ??
Annette: Neutral.
Reno: Neutral men let tiltrækkende
Smag: (Tørhed/sødhed, Tannin, Krop, Eftersmag og Balance) Winnie: Kort eftersmag.
Erik: Halvtør med skarp tannin og medium krop, kort eftersmag
Jette: Let krop med kort eftersmag
Kurt: ??
Annette: Tør med skarp tannin og let krop, kort eftesmag og ubalanceret
Reno: Halvtør med tør tannin og medium krop, kort eftesmag og god balance
Helhesindtryk på skala 1 - 10 point: (Gennemsnit af Syn, Duft og Smag) Winnie: 4,3 point.
Erik: 6,0 point
Jette: 5,0 point
Kurt: 6,0 point
Annette: 6,1 point
Reno: 6,6 point
Foreningens gennemsnit: 5,6 point
Prisvurdering Winnie: 60 kr.
Erik: 65 kr.
Jette: 48,95 kr.
Kurt: 75 kr.

Vinens reelle pris: 105 kr.
Øvrige indtryk Winnie: Ville ikke vælge den igen.
Erik: Ikke specielt god rødvin.
Jette: Tynd vin.
Kurt: Svær at vurdere.
Annette:Ringe og tynd vin.
Reno:Vil være god til krydrede retter, ikke til "hygge" rødvin.
Stort billede Klik hér for at se et stort billede af vinen. (Åbner i nyt vindue)
Kommentarer
Table 'renoholm_wine.fusion_winecomments' doesn't existTable 'renoholm_wine.fusion_winecomments' doesn't existDer er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Navn:

Sikkerhedskode:


Indtast sikkerhedskode:

Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.
Log ind
Brugernavn

Kodeord



Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 6
Nyeste bruger: Formand